Telefon
Telegram
WhatsApp
İnstagram

Sodyum Karboksimetil Selüloz (CMC)

Sodyum Karboksimetil Selüloz (CMC) Sodyum Karboksimetil Selüloz (Na-CMC), doğal selülozdan kimyasal modifikasyonla elde edilen, suda çözünür bir polimerdir. Teknik kalite formu, yüksek viskozite ve mükemmel film oluşturma kabiliyetiyle birçok endüstriyel ve kozmetik üretim alanında tercih edilir. Kıvam artırıcı, bağlayıcı, su tutucu ve stabilizatör özellikleri sayesinde özellikle deterjan, tekstil, boya, seramik ve kozmetik ürünlerinde formülasyon dengesini artırır.

Ürün Kodu

9004-32-4

Stok :

Stokta Var

Paylaş:

logo-light
Yukarı Çık