logo
Çağrı Merkezi;
+90 (312) 504 55 15 & +90 (533) 472 00 65
Bize Yazın;
biostar@biostar.com.tr

Hakkımızda

1999’da kurulan BIOSTAR o günden bu yana büyük başarılara imza atmıştır.

Müşterileri ve çalışanları için değerli faydalar sunan BIOSTAR ana hedefleri arasına piyasadaki güvenilirliğini koymuştur.

Her yıl bir önceki yıla göre ürün portföyünü geliştiren BIOSTAR kalıcı başarıya ulaşmak için uzun süren iş ilişkileri kurmak üzerinde önemle durmaktadır.
Karşılıklı güven ve saygının hâkim olduğu insan kaynakları ile en iyi niteliklere sahip insan gücünü istihdam etmekteyiz.

Hedefleri arasında iş geliştirme ve iş büyütme yolunda sürekli yenilikler peşinde koşmak yer almaktadır.
Bu sebeple diğer sektörler ve ülkelerle yaptığı ortaklık ve stratejik işbirlikleriyle ürün portföyünü devamlı geliştirmektedir.

Yenilikçi yaklaşımı ve girişimci vizyonuyla BIOSTAR, üniversiteler, sağlık kuruluşları, laboratuvarlardaki günlük işler ile
araştırma ve çeşitli sektörlerdeki uygulamalar için müşterilerine en son ürün ve çözümleri sunmaya kendini adamıştır.
Türkiye’de analitik ve “life science” kimyasallarına ek olarak tüm laboratuvar sarf malzemeleri pazarının öncülerinden olarak başarı ve elde ettiği müşteri güveninin açık bir göstergesidir.

Öncelikli hedefimiz mevcut pazarımızdaki en iyi ürünleri ve hizmetleri sunmaktır.
Bu hedefe ulaşmak için nitelikli, deneyimli ve kendi alanında uzman çalışan kadrosu oluşturmak en öncelikli şirket amaçlarından biridir.
Bu bağlamda kendilerine üstün gelişim ve kariyer fırsatları sunulan, her daim gelişime açık yapısıyla şirket kültürünü benimsemiş ve
buna uygun davranan çalışanlarımız bizim en değerli gücümüzdür.

Güvenilir olmak, başarılı olmaya istekli olmak, hem müşteri hem kalite odaklı yaklaşıma eşit şekilde önem vermek ve
çevreye ve insanlara saygılı yaklaşımı ile öncü ruha sahip olmak BIOSTAR’ın sahip olduğu en kıymetli ve vazgeçilemez değerleridir.
Tüketicilerin güvenini kazanan geniş ürün portföyüyle birlikte BIOSTAR,
müşterilerine ürünleri için en gelişmiş teknolojileri sağlarken en iyi kalite ve hizmeti rekabetçi fiyatlara sunan lider bir firmadır.

TÜBİTAK, T.C. SANAYİ ve TEKNOLOJİ BAKANLIĞI destekli projelerin ilk ayağından başlamak üzere
müşterilerinin proje sonlandırma aşamalarına kadar olan zamanda malzeme tedariki ve teslimatı konusunda ilgi, alaka ve hız olarak hep yanlarında olmuştur.

Türkiye’de ulaşılmadık üniversite ve sağlık kuruluşu ve İlaç üretim tesisi bırakmayan ve bu doğrultuda adını duyurmak ve
kendini hatırlatmak için elinden geleni yapmaya çalışan BIOSTAR ve çalışanları emeklerinin karşılığını müşteri memnuniyeti olarak geri almaktadır.