logo
Çağrı Merkezi;
+90 (312) 504 55 15 & +90 (533) 472 00 65
Bize Yazın;
biostar@biostar.com.tr

Merck

Merck, 1954 yılında kurulmuş ve yaşam bilimleri alanında bir lider bir firmadır. Bilim alanında ve sağlık hizmetlerindeki gelişimi arttırarak başarısını kanıtlamıştır. Gelişmiş müşteri hizmeti, basitleştirilmiş arayüzü ve bir lider dağıtım platformu ile tam bir uçtan uca iş akışı oluşturarak, biyoteknoloji üretim zincirinin her aşamasında kapsar. Yenilikçi portföy, coğrafi erişimini iyi dengeli ve endüstri yetenekleri lider, benzersiz tahmin ve müşteri ihtiyaçlarına sunmak için konumlandırır. Global bir ilaç ve kimya şirketidir. 

Merck besiyerlerinin en önemli özelliklerinden biri ISO 11133 "Kültür Besiyeri Hazırlama ve Üretme Talimatları" standardına uyumlu olmasıdır. Buna göre her parti besiyeri, performans testinden geçirilmektedir. Merck besiyerlerinin bileşimine giren hayvansal peptonlarda ve ekstralarda BSE (Bovine Spongiforme Encephalopathy) bulunmadığı, Avrupa Farmakopisi çerçevesinde MERCK tarafından belgelendirilmektedir. 

Merck Millipore, dünya genelinde müşterilerinin insan sağlığını ve yaşamını iyileştirmesine yardımcı olmaktır. Bu taahhüt, öncü yaşam bilimleri ürünlerini ve hizmetlerini yaşadığımız toplum ve çevrenin koşullarını iyileştirecek şekilde sunmak anlamına gelir. Merck'in Yaşam Bilimleri iş birimi olarak, yaşam birimleriyle ilgili en zorlu problemleri çözebilmek için müşterilerine güven sağlamış büyük bir kuruluştur. 
Detaylı bilgi için tıklayınız.

Merck ürünlerini ve kataloglarını detaylı incelemek için sitemizin E-Katalog bölümünü ziyaret etmenizi öneririz. Merck ürünleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve fiyat bilgisi istemek için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşmanız yeterli olacaktır.  biostar@biostar.com.tr
Kataloğumuz incelemek için tıklayınız.