logo
Çağrı Merkezi;
+90 (312) 504 55 15 & +90 (533) 472 00 65
Bize Yazın;
biostar@biostar.com.tr

Sigma Aldrich

SIGMA-ALDRICH, 1975 yılında kurulmuş köklü bir firmadır. Yaşam bilimleri ve ileri teknolojide dünya lideri gösterilir. Biyokimyasalları ve organik kimyasalları, kitleri ile birlikte bilimsel ve genomik araştırmalarda, ilaç geliştirmede, biyoteknolojide, hastalık tanısında ve farmasotik anahtar bileşikler olarak eczacılıkta ve diğer ileri teknoloji üretim sektöründe yaygın olarak kullanılmaktadır. Ürünleri dünya çapında bir milyonu aşkın teknoloji uzmanı ve bilim adamı tarafından kullanılmaktadır.  Sektöründe önce bir firmadır ve çeşitli ürün portföyü vardır. Markanın dört farklı ürün grubu vardır. Bunlar; SIGMA, ALDRICH, FLUKA ve SUPELCO dur.

SIGMA, Sigma-Aldrich ürün gruplarının ana biyokimyasal tedarikçisidir. Bununla beraber, küresel bilimsel tıbbi ürünler pazarına yenilikçi ürünler ve hizmetler sunan dünya lideri bir firmadır. Ürün portföyünde bilimsel tıbbi ürünler pazarında araştırma ve geliştirme için kullanılan biyokimyasallar, antibiyotikler, tamponlar, karbonhidratlar, enzimler, adli tıp aletleri, hematoloji ve histoloji, nükleotidler, proteinler, peptidler, antikorlar, amino asitler ve türevleri yer almaktadır
.

ALDRICH, kimyasal sentez pazarında araştırma ve ince kimyasallar sağlayan bir firmadır. Organik bloklar, çok yönlü katalizörler ve ligandlar, asimetrik sentez için kiral reaktifler ve iyonik sıvılar gibi son kullanıcısına çok yenilikçi bir ürün portföyü sunmaktadır. Ayrıca, protein yapısı belirleme, peptid sentez, proteomikler, metabolik araştırma, MRI ve NMR için de yenilikçi ürün ve hizmetler sağlamaktadır. 

FLUKA, kimya ve ilaç sektörü için kimyasal maddeler ve analitik, organik ve biyokimyasal araştırmalar için bileşenler ve ara ürünler üretmektedir. Kromatografi, spektroskopi, ıslak kimya, analitik mikrobiyoloji, mikroskopi, titrasyon, gravimetri analizi ve su analizi için analitik düzeyde solventler ve reaktifleri üretmesiyle bilinmektedir. Ürünleri arasında reaktifler, solventler, iyonoforlar, selektroforlar, türevlendirme, iyon çifti reaktifleri ve HLPC, GC, kapiler elektrorerez ve bunlar gibi bir çok seçeneği bulunmaktadır.

SUPELCO, Sigma-Aldrich ürün gruplarının kromatografi dalıdır. Marka, çevre, kamu, yiyecek-içecek, eczacılık, biyoteknoloji, medikal ve kimya laboratuarları için kromatografi kolonları ve bununla ilgili aletlerle ilgili araştırmaları doğrultusunda tedarik sağlamaktadır. Bir kromatograf uzmanın isteyebileyeceği hemen hemen her şeyi üreten bir ürün portföyü bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.
Sigma-Aldrich ürünleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve fiyat bilgisi istemek için iletişim bilgilerimizden  bizlere ulaşmanız yeterli olacaktır. biostar@biostar.com.tr

BIOSTAR IMPORT